WatchZone.ro foloseste fisiere cookies pentru a va oferi o experienta cat mai placuta. Navigand in continuare, va exprimati acordul pentru folosirea acestora.  close

 POLITICA DE RETURNARE  a Watch Zone SRL

 

Termenul legal pentru returnarea produselor cumparate online este de 14 zile calendaristice. 

Produsele achizitionate se pot returna conform O.G. 34/2014. Consumatorul are dreptul sa notifice in scris comerciantul ca renunta la cumparare, fara invocarea unui motiv, in termen de 14 zile de la primirea produsului.  

Acestea se pot returna, numai in ambalajul original, insotite de factura si certificatul de garantie si in aceeasi stare in care au fost receptionate de Cumparator, in termen de 14 de zile de la primire fara invocarea vreunui motiv. 

Trebuie adaugat in colet formularul de retur completat. Daca doriti returnarea banilor este nevoie sa ne comunicati un cont bancar (IBAN), numele beneficiarului si banca emitenta.

Returul se face numai prin firme de curierat rapid. Totodata coletele cu plata transportului la noi sau ramburs vor fi refuzate.

FAN Courier 021.9336

Cargus Curier 021.9330

Ce conditii trebuie sa indeplineasca produsele:

Toate produsele pe care le returnezi trebuie sa fie in aceeasi stare in care le-ai primit. Nu se accepta pentru returnare produsele purtate sau care prezinta modificari fizice (fisuri, zgarieturi, corodari, decolorari, deformari, ruperi, desprinderi, scurtarea bratarii, gravura etc), ambalaje deteriorate etc. Nu putem accepta produsele asupra carora au fost efectuate interventii neautorizate sau care au fost deteriorate de catre dumneavoastra. De asemenea, nu putem accepta produsele care nu sunt insotite de toate accesoriile.

Produsele trebuiesc returnate in ambalajul original, insotite de etichete intacte, certificatul de garantie in original si toate documentele cu care a fost livrat produsul.

In cazul in care produsele pe care ti-au fost livrate au fost insotite de cadouri, cand returnezi produsele trebuie sa returnate si cadourile.

 

De retinut:

In cazurile in care produsele returnate prezinta elemente lipsa, urme de uzura, zgarieturi, lovituri, socuri electrice, certificat de garantie lipsa, ne rezervam dreptul de a decide acceptarea returului sau de a opri o suma din valoarea produsului, suma ce va fi comunicata dupa evaluarea prejudiciilor aduse.

Watch Zone SRL nu raspunde de eventualele daune produse pe timpul transportului. Va rugam sa verificati coletul in prezenta reprezentantului firmei de curierat, iar daca exista probleme privind integritatea acestuia sa faceti un proces verbal si fotografii. Orice reclamatie ulterioara nu va fi luata in considerare.

 

In situatia unor returnari repetate ne rezervam dereptul de a refuza returul.

 

SC Watch Zone S.R.L isi rezerva dreptul de a supune Bunul returnat unei expertize pentru a stabili ca acesta este identic cu cel livrat Cumparatorului. Termenul expertizei este de pana la 5 zile.

 Pentru returnarea unui produs ne puteti notificati in scris la sectiunea  CONTACTEAZĂ-NE sau la telefon 0722 857 223. 

Date returnare:

Adresa: Intrarea Vagonului nr. 7 Sector 2, Bucuresti

Adresa de mail: office@watchzone.ro

Telefon: 0722.857.223

Program de lucru : Luni-Vineri 11:00 - 18:00

 

Actualizare 19.05.2018